OTANMÄEN UUTISIA


Kyläyhdistyksen ja muiden toimijoiden uutisia ja kylän tapahtumiaMAAUIMALA on auki 1.6.-11.8.

Osoite Rullaajantie 4 88200 Otanmäki

ma-pe klo 13-19

la-su klo 12-18

Kaukaveden juniori- ja seniorirannekkeet käyvät myös Maauimalassa. 25 m allas ja lastenallas, saunat, suihkut, pukukaapit. Terassilla voi nauttia omia eväitä.


OTANMÄKI-KESÄPÄIVÄ LA 15.6. klo 13-16

Frisbeegolfradan viralliset avajaiset

Uimalan 50-vuotisjuhla

Kahvitarjoilu Urheilutalolla

Lasten urheilukilpailut

Musiikkia, jumppaa, humppaa ja hupilajejaFRISBEEGOLRATA on pelikunnossa. Viralliset avajaiset la 15.6.2024. 

Rata on rakennettu Urheilutalon ympäristöön yhteistyössä Vuolijoen aluelautakunnan kanssa. Piiparinmäki oy on lahjoittanut hankkeeseen merkittävän apurahan. Radan pohja ja heittopaikat on rakennettu talkoilla. Tervetuloa tutustumaan rataan ja toisiin pelaajiin! Radan ensimmäinen väylä alkaa Urheilutalon edestä. Rata on maksuton. Ja frisbeegolfia voi harrastaa myös talvella! Paksu hanki antaa lisähaastetta ja nostaa sykettä.


KAUPPA on tulossa Otanmäkeen kesän aikana. Odotamme innolla kaupan avautumista SEO:n tiloihin.


ASIOINTIBUSSI tiistaisin Otanmäestä Vuolijoen kaupalle ja terveyskeskukseen. Lähtö koululta 8.45, SEO:lta 8.55. Bussimatka maksaa 3,60/suunta, tai Waltti-kortilla 2,70. Bussi pysähtyy S-kaupan pihaan ja käy tarvittaessa myös terveyskeskuksella. Paluulähtö Vuolijoelta klo 10.30.ELÄKELÄISTEN KUNTOSALI eli SENIORIEN LIIKUNTAPYSÄKKI ma ja pe klo 14-15 Urheilutalon kuntosalissa. Kuntoilun päälle omatoimikahvit porinoiden kera Urheilutalon kahviossa. Hinta 2,50 e kerta. Kuntosalilippuja voi ostaa Otanmäen kirjastosta. Lisätietoja Paavo Makkoselta p. 040 769 1475.


Senioriranneke yli 65-vuotiaille oikeuttaa myös Otanmäen kuntosalin ja maauimalan käyttöön. Seniorirannekkeen (95 €/vuosi, 50 €/6kk) voi ostaa Kaukaveden infotiskiltä.


KIRPPUTORI on auki tiistaisin klo 12-16 seurakuntatalon pohjakerroksessa. Paljon vaatteita ja kodin tarvikkeita. Käynti takapihan puolelta. Samaan aikaan omatoimikahvila yläkerrassa. Järjestäjä Kajaanin srk:n vapaaehtoiset. Tuotto lähetystyölle.


OTANMÄEN KOTA

Urheilukentän laidalla on kaikkien käytössä. Kodan avaimen voi lainata kirjastosta kirjastokortilla tai henkilöllisyystodistuksella.


MILJOONA ROSKAPUSSIA -TEMPAUS Otanmäessä ke 15.5.24. Aloitus ja välineiden jako kirjastolla klo 17. Talkoolaisille makkarat ja kahvit.


FRISBEEGOLFRADAN KEVÄTTALKOOT

la 18.5. klo 10. Aloitus Urheilutalon luona. Makkarat ja juomat tarjotaan.


OTANMÄEN TALVIRIEHA

vietettiin lauantaina 16.3. klo 13-16 Urheilutalolla, pihalla ja kentällä. Hiihtokilpailut lapsille, grillimakkaraa, puffetti, arpoja, rekiajelua ja muuta hauskaa. Kävijöitä oli toistasataa ja tapahtumaa helli hieno aurinkoinen sää.ÄIJÄKERHO TORSTAISIN

Vapaamuotoinen ukkojen porinakerho kokoontuu Otanmäen SEO:lla torstaisin klo 9.00. Lämpimästi tervetuloa tarinoimaan ja vaihtamaan ajatuksia.


OSTOSTEN KOTIINKULJETUS

K-Reissumies Kajaanista toimittaa ostoksia Otanmäkeen kotioville keskiviikkoaamuisin. Tilaus tehdään netissä os. www.k-ruoka.fi/kauppa. Siltä valitaa kaupaksi K-Reissumies ja valitaan tuotteet ostoskoriin. Kotiinkuljetus maksaa 10 €. Ostokset voi maksaa heti verkkopankin kautta tai kotiinkuljetuksen yhteydessä tai laskulla.


JOULUNAVAUSTA vietettiin 5.12.

Seurakuntatalolla oli joulumyyjäiset ja kirpputori. Villiruusut ja Joulupukki esiintyivät. Laulava soihtukulkue vei illan hämärässä SEO:n pihalle. Siellä TuuMa-kuoron joululaulujen tunnelmissa nähtiin kaivostornin tähden syttyminen. Pakkasessa oli tarjolla lämmikkeeksi grillimakkaraa ja glögiä. Kiitämme lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita ja arpajaisvoittojen lahjoittajia ja toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.